Skip to main content

Lærere

Rogelio Flores Aguirre

Mexicansk pianist, født i 1977 i Monterrey, N. L. Mexico.

Jeg har en bachelor i musik (klaver) fra Monterrey's "Music & Dance Academy" (1997), og samme år fik jeg en 2. pris på den "Nationale klaverkonkurrence" i Mexico City.

Derudover har jeg en bachelor i Marketing og Kommunikation (1998) fra Monterrey Universitet og en Master i Kommunikation (2000) fra CESMA i Madrid, Spanien.

Jeg har spillet i de fleste koncertsale i nord Mexico og som solist med Monterreys Ungdoms Symphony Orkester, samt Nuevo Leon og Tampico Universiteternes symfoni orkestre.

I 1999 fik jeg en 1. pris i den "Musikalske Produktions Konkurrence" i Monterrey og indspillede herunder en CD med klavermusik af den kvindelige mexicanske pianist Carmen Salinas.

I 2001 flyttede jeg til Danmark og begyndte på MGK-kursus i Odense Musikskole hos pianisten Inke Kesseler.

I sommeren 2003 spillede jeg som solist med Hans Christian Andersens Youth Orchestra i Danmark og Polen. Samme år blev jeg optaget på Det Fynske Musikkonservatorium hos Christina Bjorkøe og Erik Kaaltoft, hvorfra jeg har taget Musikpædagogisk eksamen i 2007 og afholdt afslutningskoncert i sommeren 2008.

Jeg har deltaget i masterclasses i Mexico, Argentina, Danmark, Tyskland og Island og har givet anmelderroste koncerter i både Danmark, Mexico og Island.

Jeg har været ansat på Musisk Skole Kalundborg siden august 2007 og har desuden undervisningserfaring som klaverlærer fra Mexico, AOF, FOF og Odense Musikskole.


Rogelio Flores Aguirre

E-mail : roag@kalundborg.dk

Underviser i:
PR
Klaver
Klaverlaboratorium

Back to top