Skip to main content Skip to footer

Undervisningstilbud

Når du melder dig til sang eller instrumentalundervisning på Musisk Skole har du mulighed for at deltage GRATIS på bands, sammenspil, kor og hørelære.

Sangskrivning, lyrik, beats og produktion

NYT TILBUD

Alt i tekst, akkorder, melodi, beats og produktion. Alle niveauer er velkomne – undervisningen er individuel (to sammen er også muligt) og man vil derfor kunne få lige meget ud af det om man nybegynder, MGK/Kons.-ambitiøs, eller udgivende artist. 

  • Skab eller finjuster din egen tekst/sang/stykke musik med mulighed for at optage i bedste kvalitet og efter alle kunstens regler. 

Her undervises der i alt fra hvad der har med skabelsen af en sang eller et stykke musik, at gøre; fra begynder - til professionelt niveau. Det er ikke en forudsætning at man kan spille et instrument. Alle genre fra Singer/songwriter (typisk tekst, sang og guitar) til raptekst og beats, er mulige. Hertil vil der også kunne undervises i hvordan man bruger mikrofon og musikprogram (skolen har dette – men undervisningen kan også tage udgangspunkt i egen medbragt computer el. ligende, som man gerne vil blive bedre til at bruge). 

Faciliteter: 
Undervisningen er faciliteret af sangskriver, producer og tekstforfatter Rasmus Olsen som glædeligt har undervist i sangskrivning på alle niveauer; fra Kbh’s Rytmiske konservatorium til nybegyndere i skolealderen.  Rasmus har også stået bag produktionen af mange udgivelser, hvor flere af disse bl.a. har kunnet høres i høj rotation på DR P3 og P4. Lokalet som undervises i vil have plads til alm. instrumentundervisning i forhold til skabelsen af en sang. Der vil være en guitar, en bas, et keyboard, mikrofon og computer til indspilning og udforskning af produktion (lydteknik men også programmer f.eks. til beat-konstruktion).  

Undervisningsform:
Undervisningen vil tage udgangspunkt i elevens eget ønske og niveau. Alle niveauer og alle genrer er som sagt velkomne, og det er op til eleven om man vil arbejde med udgangspunkt i tekstforfatning (lyrik), instrument, computer og lydteknik eller lidt af det hele.  
Underviser går op i at det skal være hyggeligt og sjovt at arbejde med musikken. Derfor er man også lige velkommen om man har de højeste ambitioner eller om man har brug for et afslappet hyggetempo. 

Lærere