Trompet-Basun-Cornet-Horn-Tuba

Messingblæseinstrumenter, især trompet og trombone, bruges og kan bruges i næsten al musik og indgår i grupper og orkestre af alle mulige størrelser.

Selv om de er populære til solospil, er det dog hovedsagelig som ensembleinstrumenter man bruger dem. Nutiden kræver kundskaber i et stort antal stilarter og genrer. Derfor lægges der i musisk skole stor vægt på uddannelse i et – meget varieret – sammenspil, hvilket er spændende og tillige sikrer at eleverne kan tage de opnåede færdigheder med ud i livet. Der er altid bud efter dygtige og samarbejdsskolede messingblæsere.

Undervisningen
Kombinationen mellem individuel undervisning og ensemblespil er meget central, og i samarbejdet mellem lærer og elev udvikles en af eleven valgt genre, som fører frem mod en videre udvikling af det valgte instrument.

Lærer: Vakant

Skriv i kommentarfeltet hvilket messinginstrument du gerne vil spille på.

Vælg underkategori

Trompet-Basun-Cornet-Horn-Tuba
Sæsonperiode = 10 måneder
VarighedPris pr. månedPris pr rate*