Violin

Folkemusik for begyndere, fra 4 år og op
I min undervisning af begyndere, vil jeg arbejde med grundlæggende teknik, rytmer og melodier der passer til den enkelte elevs niveau.
Det skal være sjovt at spille musik, derfor er det vigtigt at fremkalde legen i musikundervisningen. Det kan foregå ved hjælp af små remser og øvelser, hvor man går rundt mens man spiller, samt at klappe rytmer som man overfører til violinen for at forstå takter og melodiopbygning.
Igennem enkle gamle spillemandsmelodier, sange og sanglege vil eleven få kendskab til skalaer, melodiske og rytmiske mønstre, som vil danne grundlag for videre udvikling af musikaliteten.

Undervisningen tager afsæt i både gehørspil og nodelæsning, og vil selvfølgelig løbende tilpasses den enkle elevs behov og interesse.
Forældre er meget velkomne til at følge undervisningen, for at kunne hjælpe eleven bedst muligt med øvning.

Folkemusik for elever fra 11 år og op.
I undervisningen vil eleven blive præsenteret for mange forskellige melodityper fra den nordiske og keltiske musiktradition: Polkaer, valse, menuetter, mazurkaer, jigs og reels.
Selv Mozart og Bach komponerede menuetter og jigs (gigues).

Med udgangspunkt i den enkelte elevs interesser, arbejder vi med forskellige taktarter, rytmer, skalaer, buestrøg og improvisation.
Fra tid til anden vil der også være sammenspilsundervisning, da det at spille sammen er en utrolig vigtig del af det at spille musik. Undervisningen vil både foregå ved gehørspil, hvor eleven ”aflytter” det læreren spiller, samtidig vil der også være nodespil og musikteori.

Jeg vil altid være meget lydhør over for den enkelte elevs behov og eventuelle ønsker, og vil efter bedste evne forsøge at efterkomme opfordringer.

Vælg underkategori

Violin
Sæsonperiode = 10 måneder
VarighedPris pr. månedPris pr rate*