Skip to main content Skip to footer

Undervisningstilbud

Når du melder dig til sang eller instrumentalundervisning på Musisk Skole har du mulighed for at deltage GRATIS på bands, sammenspil, kor og hørelære.

Cello

Celloen er det næst-dybeste instrument i strygerfamilien, og bliver i sammenspil brugt både som melodi- og basinstrument. Celloen har siden barokken været populær, og der er skrevet et utal af stykker for dette smukke instrument.
Celloen er sammen med de andre strygere fundamentet i et symfoniorkester, men den indgår også i mange andre ensembler - også i rytmisk musik. Derfor kommer du aldrig til at mangle nogen at spille sammen med, når du spiller cello.

Den findes i forskellige størrelser, så du behøver ikke være så gammel, før man kan spille på den. Er du 5 år, har du mulighed for at starte til celloundervisning. Det er vigtigt, at man har tid og lyst til at øve sig hjemme. Forældre er altid velkomne til at overvære undervisningen, så de kan agere hjælpelærer derhjemme.

I undervisningen bruger vi tid på at lære at sidde godt og få en god grundteknik. Du kommer nok til at høre mig sige "fødderne i gulvet og ret ryggen!" mange, mange gange. Vi lærer noder, men vi bruger også meget tid på at træne vores indre øre og spille udenad fra starten. Alt vi kan synge, kan vi nemlig også lære og spille.

Vi bruger forskelligt undervisningsmateriale og sammen laver vi vores egne melodier. Når du har lært det mest grundlæggende, finder vi det materiale som passer bedst til dig - det som giver dig spilleglæde og hjælper til at udvikle din teknik.
Undervisningen kommer til at ligge mandage.