Skip to main content Skip to footer

Når du melder dig til sang eller instrumentalundervisning på Musisk Skole har du mulighed for at deltage GRATIS på bands, sammenspil, kor og hørelære.

Elguitar

El-guitaren er et meget udbredt ”band-instrument” inden for næsten alle stilarter.
Derfor vil en del af undervisningen både for begyndere, let øvede og øvede rettes mod at forberede eleven til forskellige sammenspilssammenhænge – f.eks. ved at finde guitarens rolle i forskellige stilarter ved hjælp af sangeksempler.

Undervisningen
I undervisningen tages udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, og alt afhængig af elevens niveau, arbejdes der bl.a. med følgende elementer:
• elementært becifringsspil – dvs. kendskab til elementære akkorder (åbne og barré) samt forskellige anslagsrytmer og elementært fingerspil
• elementær guitarteknik (plekter-teknik, hammer-ons, pull-offs m.m.)
• improvisation (f.eks. pentaton-skalaen)
• nodelære

Lærer: Rasmus Olsen