Skip to main content Skip to footer

Undervisningstilbud

Når du melder dig til sang eller instrumentalundervisning på Musisk Skole har du mulighed for at deltage GRATIS på bands, sammenspil, kor og hørelære.

Lydstudieteknik

Teknikken bag musikken – den Digitale Audio Workstation

Den Digitale Audio Workstation - også kaldet en DAW er ganske enkelt et specialiseret computerprogram designet til at producere musik og her kan du lære at bruge en DAW til at lave dine egne musikproduktioner.

For ikke så lang tid siden var det helt almindeligt at hyre store dyre orkestre i store dyre lydstudier, når man skulle indspille sin musik, men i dag er langt størstedelen af den musik, du møder, skabt på computer. Ja, det er ikke engang sikkert, at de instrumenter du hører i musikken har været i studiet i virkeligheden. Måske er det bare samplinger der er blevet brugt. Det kan også være at personen der synger, slet ikke kan synge rigtigt, men er blevet efterredigeret så det bare lyder sådan.
Du har nu en enestående mulighed for at få et dybt indblik i de utroligt mange muligheder computeren og den digitale teknik - DAW’en - har åbnet op for på musikkens område.
Du vil lære at indspille og producere musik helt fra bunden, og undervejs bliver du sat ind i indspilnings- og redigeringsteknikker fra opstilling af mikrofoner og tilslutning af lydkort og midi-keyboards til færdig mixing og mastering.
Du vil også få hjælp og vejledning til, hvordan du kan lave dit eget hjemmestudie set-up - DAW - og få det til at spille max.

Lærer: Morten Grønvad